Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

3 Dager

Høyfjellsritt-light

Dato: 10.-12. juli, 14.-16. august og 18.-20. september
Kr. 5500,- 


Dette er en lett-versjon av Høyfjellsrittet (dvs.kortere tur, enklere mat).
Turen går over vidder på høyfjellet og over til vakre daler.
I dalene er det ennå seterdrift og vi vil oppleve å ri blant gressende sau, kyr og hester som gå fritt i fjellet. Du får fantastisk utsikt over bl.a. Rondane, Snøhetta, Einunna og Alvdals Vestfjell. Vi rir i et ganske variert terreng der du får oppleve morenelandskap med bjørkeskog, furuskog med tørre fine tølteveier , langstrakte vidder på våre flotte tøltende islandshester. Vi bestiger også noen av de høyeste toppene i området om været tillater det. Overnatting på seter i hytter med dusj og WC. Noen ganger overnatter vi også i telt. 
Høyfjellsritt light pdf

Hestesanking

Dato: 4. - 6. sept. og 11.- 13.sept
Pris: kr. 5950,-


Vi inviterer deg med på en annerledes tur, hvor cowboy-faktoren er høy, og hvor fellesskapet og samspill mellom dyr og mennesker rår.
Du får være med oss over til Grimsdalen hvor vi skal ta med unghestene våre hjem fra sommerbeite. Vi gir også en hjelpende hånd til ku-bøndene i området, som også skal ha med seg buskapen hjem etter en sommer i fjellet.
Dette er en fantastisk artig opplevelse!!
Overnatting på seter i hytter, med dusj og WC.

Sist oppdatert 22.01.2020 kl. 19:25

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn