Hopp til innhold

"Våre islandshester tar deg med på nye eventyr når vi besøker fantastiske seterdaler, rester av gammelgruvedrift, krysser elver og rir gjennom majestetisk furuskog.
Vi bestiger topper i området, rir over langstrakte vidder og tølter gjennom frodig bjørkeskog."  

noen

Praktiske opplysninger

Antall deltakere:

Antall deltakere varierer fra tur til tur. Vi er sjelden flere enn 10-15 personer i følget. Blir vi flere så deler vi inn i grupper etter erfaring. Dette gjør at alle får ri i det tempoet som passer best for seg.

Aldersgrenser: Ingen aldersgrense på ordinære opphold på gården så lenge barn er i følge med voksne. Ungdom under 18 år kan i noen tilfeller komme alene etter avtale med oss. Tematurer i fjellet som f.eks Høyfjellsrittet har 18 års-grense, med i noen tilfeller kan vi ta med ungdommer i følge med voksne. Ungdomsuke gjelder for de mellom 10 og 17 år.  

Utstyr: Hestene er utstyrt med islandshestsaler eller allroundsaler med store salvesker. Alle får låne hjem gratis. Briller, telefoner, fotoapparat/video og annet utstyr som man tar med på tur, kan ikke vi erstatte om det går i stykker.  

Bagasje: Utstyrsliste finner man på menyen til venstre for denne siden. Skal man på gårdsopphold så pakker man så mye man vil.
Ved deltakelse på tematurer ute i fjellet oppfordrer vi alle til å pakke økonomisk, dvs. ta med så lite som mulig. Noen dager må du frakte bagasjen i salvesker på din egen hest og noen dager fraktes bagasjen med bil. Spør oss om hvordan det blir lagt opp på den turen du skal delta på.  

Transport: Man kan ta tog eller buss til Hjerkinn. Vi henter våre gjester gratis på togstasjon/bussstasjon på Hjerkinn  

Sikkerhet: Hjelm er påbudt for ryttere under 18 år. Hjelm kan du låne av oss. Vi har også gratis utlån av sikkerhetsvest til barn.

Forsikringer:

Orientering om forsikringsforhold ved Kvistli Islandshester og hva kunden selv må ha:

Kvistli Islandshester har innført HMS og Kvalitetssystem på sine tjenester.

Vi har også  ansvarsforsikring på våre tjenester.

Dette vil si at skader som måtte oppstå blir dekket når det kan vises til at senteret har handlet uaktsomt og ikke ellers.

Ramler du av en hest og skader deg og vi som ansatte ikke har handlet uaktsomt

( eks. En hest snubler, skvetter litt til siden, løper litt fortere enn du gir beskjed om, osv.) får du ikke erstatning.

Det er derfor viktig at du som bruker har fritidsforsikring eller reiseforsikring.

Undersøk hva forsikringen din dekker.

Kvistli Islandshester har de forsikringer som er påbudt.

Vi er godkjente medlemmer av bransjeorganisasjonen Hest i Turistnæring (HIT) ( www.hest.org) og medlemmer av Reisegarantifondet.

Påmelding:
Send inn skriftlig påmelding per post eller e-post.
Påmeldingen må inneholde følgende:

Betaling:
Vi sender faktura på oppholdet, og det betales i sin helhet, om ikke annet er avtalt.

Rabatter:
Det gis -10% rabatt til grupper på 10 personer eller flere. Grupperabatten faller bort om det skjer endringer slik at en gruppe blir
mindre enn ti personer ved turens start. Restbeløp vil da bli etterfakturert.
Det kan også i enkelte tilfeller gis familierabatt.
Alle rabatter må avtales på forhånd, og det forutsetter at det er en kontaktperson og en lik fakturaadresse.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring